Share

Facebook Twitter LinkedIn

NIEUW !

MD Medical is verheugd het nieuwe partnership met de fabrikant GIMMI, specialist in micro-invasieve chirurgie aan te kondigen.

Onze firma is voortdurend op zoek om ons gamma in medical devices uit te breiden, heden met de fijnste laparoscopie instrumenten op de markt, namelijk AlphaDur Fortis.

Wenst u meer informatie ?

Wenst u de cataloog te ontvangen ?

Gimmi_Logo_RGB_Slogan_protected

Chirurgische instrumenten: onze passie!

MD Medical is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de chirurgische instrumentatie. Ons bedrijf houdt zich uitsluitend bezig met deze activiteiten. Alle werknemers hebben een bewezen ervaring in de sector en hebben een grondige kennis ter zake. Het is onze wens onze partners op alle vragen die ze ons m.b.t. de chirurgische instrumentatie stellen, een antwoord te geven.

We zijn verdelers van chirurgische instrumenten en we bedienen een cliënteel dat hoofdzakelijk bestaat uit Belgische ziekenhuizen.

We staan eveneens in voor het onderhoud en de herstelling van instrumenten in onze eigen werkplaats die gevestigd is in onze installaties.

Ten slotte ontwerpen we instrumenten op maat op verzoek van onze partners: Instrumenten waarvan men heeft afgezien, vervaardiging naar een model of echte innovaties van beoefenaars of vakmensen in de sector.