Share

Facebook Twitter LinkedIn

Chirurgische instrumenten

Helemaal gewijd aan dit activiteitendomein, antwoordt MD Medical op al uw vragen i.v.m. de chirurgische instrumenten die u zoekt. We dekken de totaliteit van de chirurgische disciplines et we bieden gespecialiseerde oplossingen aan voor elk van deze. Hiervoor doen we een kwalitatieve selectie van onze partners-leveranciers en -fabrikanten. We stellen hoge kwaliteitsproducten voor en bieden een waarborg van 10 jaar voor alle fabricagefouten. De stevigheid en uitstekende duurzaamheid maken het de gebruikers van onze instrumenten mogelijk om een onderhoud en/of herstelling te overwegen in de plaats van een onmiddellijke vervanging. Op lange termijn is het investeren in een instrument van hoge kwaliteit vaak interessanter dan de aankoop van goedkopere alternatieven.
Partner-leveranciers en -fabrikanten

We zijn de enigeverdeler van het merk MEDICON in België, een merk van instrumenten dat gekend is voor zijn kwalitatief hoogwaardige producten en waarvan het aanbod één van de ruimste binnen de sector is. De MEDICON fabrieken en werkplaatsen zijn gevestigd in Duitsland, wat ons mogelijk maakt om de fabrieken/werkplaatsen in transparantie open te stellen voor de gebruikers die dat wensen.

Sinds jaren zijn we eveneens partners van het huis Geomed dat zich op de markt onderscheidt door zijn belangrijke innovaties zoals de Herculestang of nog de Assisto-arm.

www.geomed.de

Voor onze instrumenten van Franse oorsprong? , die in België bijzonder op prijs worden gesteld, hebben we sterke banden aangeknoopt met de huizen Lasserteux en Oury Guyé. sinds de oprichting van MD Medical.

www.lasserteux.fr
www.oury-guye.com